Nieuwe initiatieven

Beste quiltsters ,

In deze onzekere tijd willen we jullie graag wat ondersteunen met enkele nieuwe initiatieven om toch de dagen aangenaam en creatief door te brengen!

1) De quiltwereld is een wereldwijde gemeenschap. Moda Fabrics wil daarom met  het gratis Village quiltpatroon het samen-staan-we-sterk gevoel doorgeven in dit project. We maken een heus quiltdorp, opgebouwd uit kleurige huisjes. Rommel in je leukste stofjes, download het patroon op Moda Village en je kunt starten! Geen stofjes in de kast, geen nood, wij maken met  plezier een starterspakketje klaar van 15  frisse Modastofjes, fat eight, voor de prijs van 44 euro, verzending inclusief. Zie gratis patroon.

Moda Village

2) Ellen van EQP bracht een leuk gratis kussenprojectje uit, zie haar Facebook pagina!

kussen EQP

3) Ook de Lander is aan het tekenen om alle negativiteit eventjes te vergeten. Volg haar alvast op Facebook voor een gratis Lockdownquiltpatroon.

4) Een klein tussendoortje om niet te vergeten dat de lente in het land is! Dit lentequiltje wordt in pakket aangeboden, stofjes, patroon, foto, voor de prijs van 37 euro, verzending inclusief. Niet inbegrepen: vulling en achterkant, (kan ev. meegeleverd worden op aanvraag).

Lente

5) Voor wie graag wat lectuur heeft als afwisseling: Nieuw binnen: Quiltcountry lente, Quiltmania, Simply Modern en Simply Vintage. Zie webshop

Boeken

6) In de nieuwe uitgave van Quiltmania nr 136 staat een prachtige quilt “Pervenche de Toile “. Wij maken er alvast een mooi pakket van zodat je de 16 blokken kunt maken in dezelfde stijl! Inhoud: 16 fat quaters blauw voor de sterren, 16 fat eight roze voor de achtergrond sterren, niet inbegrepen: de zachtblauwe tussenstof en de bies. Prijs: 116 euro, verzending gratis. Zie Webshop

Pakket Quiltmania

We wensen alvast iedereen goede moed, zorg goed voor mekaar en hopelijk zien we mekaar snel terug in de winkel!  Veel naaiplezier!

Voor alle vragen, neem gerust contact op met ons !

Marleen