cart icon0
Dutch English French

Bij textiel gebruiken we centimeter (cm) als eenheid. Wil je van een bepaalde stof bijvoorbeeld 1,5 m, dan moet je 150 bij de hoeveelheid intikken. Minimum bestelling per stof is 15 cm en 50 cm voor promotiestoffen. Verzendkosten worden tegen kostprijs aangerekend. (pakje tot 5 kg = 6,5 € in België, grote envelop = 4 € en kan tot 1 m stof bevatten) Je wordt daar door ons op voorhand van op de hoogte gebracht. Vanaf 85 € is de verzending gratis (in België).

Mystery 'Beyond Time' (EQP)

Binnenkort start een nieuwe Mystery van EQP met de stoffenreeks Beyond Time, die in juni verwacht wordt. Vanaf 19 juli ontvangt u wekelijks een gratis patroon via facebook, een speciale groep werd opgericht voor deze mysteryquilt.
De quilt meet 188 x 188 cm en is opgebouwd uit applicatie- en patchworkblokken, zowel beginners als gevorderden kunnen meedoen. 
Wij voorzien het complete pakket voor top en binding, achterkant en batting zitten niet in dit pakket. Prijs is 220 euro voor het pakket (=10% directe korting op stofprijs. Meer dan 11 m stof.). Levering zodra de stoffen binnen zijn !

Stoffen
Ellie's Quiltplace
Pakket

Prijs

€ 220.00