Nieuwsbrieven

Eindejaar 2018

Beste klanten,

we wensen iedereen een gezellige Kerst- en Nieuwjaarsperiode en bedanken jullie van harte voor het enthousiasme in het voorbije jaar.

We blijven open tijdens de feestweken op de gewone openings- dagen en uren (do-vr-za). Ideaal voor een late aankoop of een waardebon...

We houden een soldenweek op 24, 25 en 26 januari 2019 mét voorstelling van het voorjaarsprogramma en tentoonstelling in verschillende themakamers. Een honderdtal rollen worden gesoldeerd aan 10€/meter. Details volgen.

Nog enkele plaatsen vrij voor de workshop van Ellies' Quiltplace op 12 januari.(http://depotterije.be/content/patchwork-cursussen)

Ellen

Open Deurdagen De Potterije

Beste klanten,

Het is bijna 6, 7, 8 september! Traditiegetrouw zetten we dan onze deuren open om jullie te laten genieten van een mooie tentoonstelling van quilts, leuke hebbedingetjes, mooie tassen,…

Tevens wordt ons nieuw lesprogramma voorgesteld. De voorbeelden hangen in de winkel. Er is een aanbod zowel voor beginners als voor gevorderden. Het programma staat online op http://www.depotterije.be/content/patchwork-cursussen.

Doorlopend demonstratie van verschillende  nieuwe artikelen: bvb de mallen van “House of Quilts”, stempelsets, …

Op zaterdagnamiddag is er demonstratie machinaal quilten door Monique De Canne

Ellen van E.Q.P. is drie dagen te gast en presenteert nieuwe patronen en nieuwe stoffen uit haar collectie.

Tevens hebben we weer een aparte soldenkamer met interessante aanbiedingen. We geven tijdens deze dagen directe korting in plaats van de klantenkaart.

Maak er een uitstapje van… we verwennen je met een drankje en iets lekkers.

We zijn tijdens deze open deurdagen doorlopend open van 9.30 uur tot 18.00 uur.

Van harte welkom,

Marleen en Dirk
De Potterije

Bevestiging nieuwsbrief inschrijving

Beste klant,

de nieuwe privacy wetgeving vereist een bevestiging van het mailadres dat wordt gebruikt voor de nieuwsbrieven van De Potterije. Je mailadres wordt enkel gebruikt voor deze nieuwsbrieven en het wordt niet gedeeld met derden. 

Gelieve het mailadres te bevestigen door onderstaande link te gebruiken. Als je niet bevestigt wordt je automatisch uitgeschreven.

Klik hier

Vriendelijke groeten,

Marleen en Dirk

Soldenweek

Beste klanten,

graag nodigen we jullie uit voor onze soldenweek op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 januari. De gewone openingsuren zijn van toepassing.

  • Talrijke stoffen werden gesoldeerd aan 10€/meter.
  • Voorstelling van het nieuwe cursusprogramma.(zie https://depotterije.be/content/patchwork-cursussen)
  • Op donderdag komt Salgarollo een demonstratie geven van haar nieuwe paperpiecing mallen.
  • Op vrijdagnamiddag en zaterdagvoormiddag is Blanche Vandebroeck aanwezig om haar nieuw boek Crazy Cabin voor te stellen en te signeren.

Van harte welkom

Eindejaar 2017

Beste klanten ,

Eerst en vooral wensen we jullie een gezellige eindejaarsperiode toe !

U kunt bij ons terecht tot en met 23 december, tussen kerst en nieuw nemen we eventjes vakantie , terug open op donderdag  4 januari .

Tips:  om nog een origineel cadeautje aan te schaffen :  nieuwe boeken zijn binnen, allernieuwste stofpakketjes zijn geknipt , quiltmania agenda 2018 is aangevuld , of laat de keuze aan de anderen en schenk een cadeaubon , altijd leuk om te krijgen !

De januarimaand is traditioneel de periode waarin we ons voorjaarsprogramma voorstellen ,dit gebeurt op donderdag , vrijdag en zaterdag  18 , 19 , 20 januari. We voorzien weer een ruim aanbod soldenstoffen , tevens zijn er een paar nevenactiviteiten :

Op donderdag  18 januari komt Kristel Salgarollo nieuwe mallen voorstellen die ze speciaal ontwierp voor foundation piecing.  Zij geeft doorlopend demonstratie van de uitgebreide mogelijkheden . Mogelijkheid om in te schrijven voor een dagworkshop door haar gegeven op 17 maart  , prijs 25 euro. (exclusief materiaal , inclusief een patroon  )

Vanaf volgende week zal het langverwachte boek “ Crazy Cabin” van Blanche Vandebroek te koop zijn . Prijs :39,95 euro.   Zij komt dit boek voorstellen op vrijdagnamiddag 19 en zaterdagvoormiddag 20 januari , met een aantal quilts uit het boek . Uiteraard blijft het boek ook daarna beschikbaar in onze winkel .

Graag tot ziens ,

Marleen en  Dirk