Eindejaar 2017

Beste klanten ,

Eerst en vooral wensen we jullie een gezellige eindejaarsperiode toe !

U kunt bij ons terecht tot en met 23 december, tussen kerst en nieuw nemen we eventjes vakantie , terug open op donderdag  4 januari .

Tips:  om nog een origineel cadeautje aan te schaffen :  nieuwe boeken zijn binnen, allernieuwste stofpakketjes zijn geknipt , quiltmania agenda 2018 is aangevuld , of laat de keuze aan de anderen en schenk een cadeaubon , altijd leuk om te krijgen !

De januarimaand is traditioneel de periode waarin we ons voorjaarsprogramma voorstellen ,dit gebeurt op donderdag , vrijdag en zaterdag  18 , 19 , 20 januari. We voorzien weer een ruim aanbod soldenstoffen , tevens zijn er een paar nevenactiviteiten :

Op donderdag  18 januari komt Kristel Salgarollo nieuwe mallen voorstellen die ze speciaal ontwierp voor foundation piecing.  Zij geeft doorlopend demonstratie van de uitgebreide mogelijkheden . Mogelijkheid om in te schrijven voor een dagworkshop door haar gegeven op 17 maart  , prijs 25 euro. (exclusief materiaal , inclusief een patroon  )

Vanaf volgende week zal het langverwachte boek “ Crazy Cabin” van Blanche Vandebroek te koop zijn . Prijs :39,95 euro.   Zij komt dit boek voorstellen op vrijdagnamiddag 19 en zaterdagvoormiddag 20 januari , met een aantal quilts uit het boek . Uiteraard blijft het boek ook daarna beschikbaar in onze winkel .

Graag tot ziens ,

Marleen en  Dirk